понедельник, 20 октября 2014 г.

Про умови прийому на навчання до вищих навчальних закладів України в 2015 році


Міністерство освіти і науки України затвердило умови прийому на навчання до вищих навчальних закладів України в 2015 році (Наказ Міністерства освіти і науки України від 15.10.2014 № 1172).

ВНЗ прийматимуть сертифікати лише поточного навчального року. Абітурієнти, які здавали ЗНО в попередньому році (2014) повинні будуть перереєструватися на проходження ЗНО в 2015 році.

В умовах прийому до ВНЗ на 2015 рік немає встановлених мінімальних прохідних балів ЗНО. Будь-хто, хто має сертифікат ЗНО, за визначенням має право для участі у вступній кампанії. Разом з тим самі ВНЗ можуть встановлювати мінімальний прохідний бал.

Прийом документів вступників розпочнеться 10 липня, а закінчиться 1 серпня о 10:00. Списки рекомендованих до зарахування будуть оприлюднені 2 серпня.

На відміну від минулих років всіх абітурієнтів зараховуватимуть у першу хвилю. Це відбуватиметься завдяки тому, що кожен вступник, який має право подавати 15 заяв (по три заяви в п’ять вузів), повинен виставити пріоритетність кожної заяви.


Підпишіться на мої публікації в Facebook



Комментариев нет:

Отправить комментарий